" Dogs do speak, but only to those who know how to listen"


Quote: Orhan Pamuk

Duivense doodle coach


(Australian) labradoodles zijn bijzonder vriendelijke, sociale en gevoelige honden. Juist omdat zij zo fijnbesnaard van aard zijn, is het van belang om uw doodle bewust te begeleiden in zijn/haar ontwikkeling tot stabiele hond. Een hond ontwikkelt zich zijn/haar hele leven, dus dit is tijdens iedere levensfase van uw hond mogelijk! Na de komst van uw hond start het grote avontuur voor u, uw gezin en uw hond om samen te groeien, ontdekken, ontwikkelen en uw onderlinge vertrouwensband op te bouwen.


Wie is de Duivense Doodle Coach? Ik ben Mariette, gepassioneerd hondenliefhebber en geschoold kynologisch instructeur. Ik geloof in het welzijnsgericht- en positief begeleiden/trainen van honden en laat mij inspireren door de inzichten van de Noorse hondentrainster Turid Rugaas. 


Mijn visie? Door de nadruk in de opvoeding en training van uw hond te leggen op het opbouwen van vertrouwen, samenwerking en begrip zult u samen in staat zijn om echt te leren en als gouden duo te gaan functioneren. Omdat iedere hond, ieder mens en iedere gezinssituatie uniek is vraagt dit maatwerk. Dit is dan ook de reden dat ik ervoor heb gekozen om individuele begeleiding (coaching en training aan huis en - op locatie) aan te bieden. U bent met uw pup tot en met senior van harte welkom!


Wat kunt u verwachten? Graag neem ik u mee in de wonderlijke wereld van hondencommunicatie, leer ik u uw hond te lezen doormiddel van het herkennen en interpreteren van zijn/haar lichaamstaal en kalmerende signalen. Ik leer u om in te spelen op zijn/haar natuurlijke gedrag en behoeften van uw hond zodat u elkaar steeds beter leert kennen. Daarnaast werk ik graag samen met u aan het versterken van uw onderlinge vertrouwensband en het voorkomen en/of oplossen van knelpunten in de dagelijkse praktijk. Het aanleren van gewenst gedrag, socialisatie, samenwerken, verrijking en gehoorzaamheid zijn onderdeel van de begeleiding/lessen. De invulling van de lessen stemmen we van tevoren inhoudelijk samen af. 

 

Voor meer informatie kunt u via de contactpagina of via info@duivensedoodles.nl contact met mij opnemen.

Ook kunt u mij volgen via het instagram account van duivensedoodlecoach.

Ik kijk er naar uit om u en uw hond te ontmoeten!