" Dogs do speak, but only to those who know how to listen"


Quote: Orhan Pamuk

Onze werkwijze

 

Omdat wij een kleinschalige fokker zijn en af en toe een nestje Australian Labradoodle pups schrijven wij in per nest. Wilt u geïnformeerd worden wanneer wij pups verwachten? U kunt zich hiervoor nu en geheel vrijblijvend aanmelden voor onze interesselijst via onze interesse/contactpagina.

 

Zodra wij pups verwachten informeren wij u hierover graag per email en sturen wij een vragenlijst naar u toe. Indien u na de nestaankondiging nog steeds interesse heeft in een van onze pups, kunt u dit aan ons kenbaar maken door de vragenlijst aan ons te retourneren. De nestaankondiging zal ook worden aangekondigd op onze website.

 

Wij vinden het van groot belang dat u goed heeft nagedacht over de aanschaf van een pup. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat u een geschikt thuis aan uw pup kunt bieden, uw (gezins)situatie past bij het houden van een hond en dat u ruim voldoende tijd, aandacht en liefde voor uw pup beschikbaar hebt! De vragen in onze vragenlijst zullen hierover gaan.

 

Na de nestaankondiging selecteren wij op basis van de vragenlijsten een aantal geïnteresseerden en ontvangen u graag voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. Als er van beiden kanten een klik is, plaatsen wij u op onze definitieve inschrijflijst voor het nest. Wij vragen u om dan een aanbetaling te doen, waarna de inschrijving definitief is.


De voorpret kan dan alvast beginnen, want U komt dan in aanmerking voor 1 van onze lieve pups!


Omdat wij de prachtige lijn van Nora in de toekomst graag voort willen zetten, zoeken wij voor een pup uit ons eerste nestje een lief gastgezin. Als deze mogelijkheid u aanspreekt kunt u dit vermelden in uw aanmelding voor de vrijblijvende interesselijst. Wij nemen dan contact met u op en informeren u graag over de mogelijkheden.